EERSTE SCHOOLWEEK!

Hey allemaal,

Ik heb mijn eerste week als BRUGPIEPER OVERLEEFD. Best ‘n prestatie niet?!. In elk geval schrijf ik dit op mn bed waar ik het liedje “stay with me” van Sam Smith steeds op repeat zet. Ik hou van dat nummer echt prachtig. Maar daar gaan we het nu niet over hebben.

De eerste keer als je met je veel te grote Eastpack het schoolplein opkomt lopen en je allerlei 5e klassers ziet roken voel je je echt ontzettend klein. Nou heb ik geen Eastpack maar een fake louis vuitton :).

Je hebt al je veel te veel boeken mee en een kluisje helemaal onderaan waardoor je telkens moet bukken veder val je bijna van de trap af, en loop je met je rooster in je hand één minuut voor de bel door de school te rennen omdat je het lokaal niet kan vinden. (JA mensen ik spreek uit ervaring). Nu weet ik na een weet wel ongeveer waar de lokalen zijn en valt het eigelijk best wel mee maar de eerste dag is JUST KILLING. Niet om jullie bang te maken (voor de mensen die nog op de basisschool zitten) maar sorry het is wel de waarheid. Wat ik echt stom vind zijn 2e klassers, zij voelen zich helemaal stoer nu omdat ze geen brugpiepers meer zijn. En daarom vinden zij het dus heel erg leuk om ons te pesten. Het is ook heel erg raar om klasgenoten uit groep 8 te zien. Mijn vriendin bijvoorbeeld doet Vwo en ik  Havo dus we zitten niet bij elkaar dat is pittig raar. Zoals ik al zei ik heb mijn kluisje helemaal onderaan dus dat is stom. Want een hogere heeft het kluisje boven mij en hij zet zijn tas steeds voor mijn kluisje neer zodat ik er niet meer in kan. Ja ik ga ook niet zeggen “mag je tas mischien een beetje opzij?” dan worden ze boos, dus ik hou m’n mond en wacht even tot ze klaar is.

Geen zorgen hoor want buiten huiswerk en al die dingen zijn er ook GENOEG LEUKE DINGEN! Ik heb  5 nieuwe vriendinnen gemaakt en we zijn nu al superclose. We hebben het heel erg leuk samen. En we hebben onze eigen laptop gekregen. Allemaal awsome dingen.

 

Nou dit was mijn eerste week op de middelbare ik hoop dat jullie het leuk vonden en ik spreek jullie snel weer!!!!!!!!

Zoë Vorselman

Hoi! Ik ben Zoë, welkom op mijn blog!

12 Comments

  1. Wat leuk dat je nu een eigen blog hebt Zoë!! Je kan leuk schrijven! (Zoef) ;) haha zo te zien heb je een zwaar leven in de brugklas XD. Veel plezier!

  2. Over 1 week ben ik aan de beurt… Ben benieuwd hahah hoop niet dat mijn kluisje onder is

  3. je kan best tegen een hogere jaars zeggen of die zn tas weg wilt zetten… we bijten niet ;p

  4. Je kan best tegen een hoge jaars zeggen of die zn tas opzei wil zetten.. we bijten niet ;p

Comments are closed.