Personal: Het perfecte meisje

Het perfecte meisje bestaat niet.

“You were born to be real, not to be perfect, you are here to be you not to live someone else’s life.” -Unknown

 

Tegenwoordig wil iedereen perfect zijn. We willen de booty van Niki Minaj, zo willen zo mooi zijn als de Victoria Secret Angels. We willen de nieuwste nike’s met de hipste jeans. Website’s zoals Pintrest, en We heart it hebben alleen maar perfecte dingen. We willen perfect haar, make-up die altijd goed zit. We willen elke ochtend langs de Starbucks om voor 5,- een Latte te kopen die we eigenlijk niet eens zo lekker vinden. En we zullen nooit zeggen dat we sushi vies vinden. Het is best lastig om je steeds maar iets ervan moeten aan te trekken wat iedereen van je vind.

` Tumblr

Bron we heart it                                                                      Bron we heart it

Ik wilde dat ook en nog kan ik wegdromen bij totaal onbereikbare dingen. Mijn wake-up call kwam toen ik in de Sephora in Portugal stond. Ik moest en zou die Urban Decay Naked palette’s zien. Toen ik de Sephora in kwam stonden ze tot mijn teleurstelling op elkaar gestapeld ergens in een hoekje. Totaal niks bijzonders aan..

Ik denk dat we moeten stoppen met perfect willen zijn, niet eens voor de buitenwereld maar gewoon voor ons zelf. Het is namelijk heel fijn denk ik :)

Have a nice day

X Zoë

Zoë Vorselman

Hoi! Ik ben Zoë, welkom op mijn blog!

4 Comments

  1. Wauw, erg mooi geschreven zeg! Ik heb ook wel eens dat ik vergeet dat dat niet haalbaar is.

Comments are closed.