SHIT PROEFWERKWEEK!

Hee hallo daar,

 

lang niet meer gesproken, 25 februari is de laatste post. Sorry dat ik zo lang niets geplaatst heb. Ik was erg druk en mijn hoofd stond niet echt naar bloggen. Maarja i’m back! Let’s get started!  Zoals jullie wel al aan de titel hebben kunnen zien ga ik het hebben over de proefwerkweek.

 

Voor de mensen die nog op de basisschool zitten ik zal even kort uitleggen wat de Proefwerkweek is: In de Pw-week krijg je een week geen les en alleen maar Proefwerken. Je bent daarom ook heel vroeg uit. Je hebt zo’n twee proefwerken per dag. Je begint bijvoorbeeld om kwart  over negen met een Proefwerk Frans. Hier krijg je drie kwartier voor. Om kwart voor 10 heb je een poosje pauze en dan heb je om tien uur weer een Pw. Een Pw is een grote toets die 3x meetelt. Een so telt meestal 1x of 2x mee. Als je uit bent moet je naar huis om weer te gaan leren voor de volgende toetsen.

Okay nu dat probleem ook de wereld uit is ga ik jullie een aantal tips geven die ik ook heb gekregen van vrienden/klasgenoten/volwassenen.

1. Samenwerken

Dit is tijdens de voorbereiding echt heel erg fijn. Je kunt bijvoorbeeld afspreken met een vriendin dat zij de aantekeningen van Nederlands stuurt, en dat jij de aantekeningen van Geschiedenis stuurt. Zo hoef je zelf minder te doen en kun je elkaar goed helpen.

2. Plannen

Ik weet het.. Ik doe het zelf ook nog steeds niet goed, want in de tijd dat ik nu dit aan het schrijven ben had ik ook formule’s kunnen berekenen (poging tot). Op tijd beginnen met voorbereiden!

ik heb ook al eerder een artikel geschreven over plannen

Klik hier

 

See u soon,

Xoxo

Mij

Zoë Vorselman

Hoi! Ik ben Zoë, welkom op mijn blog!

3 Comments

  1. Eindelijk weer een wat :)

    ik heb ook pw week volgende week spannend!!

Comments are closed.