W7 Silkey Eyes: Bare it all (Dupe Dior)

Hey!

Vandaag review ik voor jullie een heel leuk palette: het W7 silky eyes. Dit prachtige palette is een dupe van een Dior palette, die superduur is. Toen ik dit palette kocht dacht ik er niet eens bij na

De mooie nude glitter oogschaduws (remind me of Dior) is heel geschikt voor een every-day look. Ook leuk voor een back 2 school look! Laten we hem gaan testen.

dior-5-couleurs-iridescent-tp_6326118844852672319fIMG_9237

Omg, wat cool! Ik wist dat w7 dupes had maar ik had er helemaal niet aan gedacht. De Dior versie kost rond de 55,-

IMG_9277IMG_9239

Mooi mooi mooi.. Het zijn allemaal glitter oogschaduw’s wat ik best jammer vind want een goede matte oogschaduw had ik ook fijn gevonden voor een everyday look. Maarja.

IMG_9256

Mwah.. De 2e van boven (rechtsboven in het palette) vind ik top. Hij is heel intens. Al vind ik de highlighter boven (rechtsonder in het palette) echt flut. De rest van de kleuren zijn leuk! Alleen een beetje fall-out en ik vind dat als je ze gaat blenden het niet meer lijkt of je verschillende tinten hebt gebruikt. Dat vind ik erg jammer.

Een prima doosje, jammer van het pigment. Ik vind het wel een heel geschikt doosje als je bijvoorbeeld net begint met make-up, doordat de kleurtjes heel subtiel zijn.

Leuk, vooral omdat ik midden in de review ontdekte dat dit een absolute dupe was! Het pigment vind ik jammer maarja dat heb je met W7 sommige zijn top en andere zijn minder.

De W7 Silkey Eyes: Bare it all is te koop bij op = op winkels en online. Ik heb de mijne voor 2,- gekocht.

 

 

Zoë Vorselman

Hoi! Ik ben Zoë, welkom op mijn blog!