P.S love 8 shade day eyeshadow palette

Hi!

Een poosje geleden toen ik in de primark langs de make-up liep zag ik een paar palette’s die mijn aandacht trokken. Hoewel ik niet heel erg van de Primark make-up ben kon ik het  niet laten om voor een zo’n zacht prijsje dit mooie doosje te kopen! Laten we beginnen met de review!

IMG_8295

Dit is het doosje. Het stukje dat je bovenaan ziet is een stickertje die je er af kunt halen. Het doosje zelf vind ik niet zo heel interessant, met een zwart mat vierkant doosje is het niet erg bijzonder.. Laten we doorgaan naar de inhoud!

IMG_8303IMG_8321

 

Aaaah its so pretty!! Roze en paarse kleuren. Met een matte witte highlighter en bruine (wenkbrauw) poeder! Love it! Oja er zit ook een spiegel en een sponsaplicator in.

IMG_8311

 

Het pigment. De kleuren zijn niet extreem gepigmenterd. Maar je kunt de kleuren opbouwen zodat de intentie groter is! De witte highlighter en bruine (wenkbrauw) poeder zijn mijn favorieten!

IMG_8299

Achterkant…

Hmm, ik weet het niet helemaal. Voor 3,50 vind ik het een prima palette  maar de kleuren zijn niet héél goed gepigmenteerd wat ik jammer vind. Van merken zoals Essence zou je betere palette’s kunnen krijgen voor die prijs. Good try van Primark. But not for me ;)

X

Zoë

Primark 8 shade eyeshadow palette is te koop voor 3,50 bij de Primark

 

 

Zoë Vorselman

Hoi! Ik ben Zoë, welkom op mijn blog!

One Comment

Comments are closed.