Winter 2014 ~ Total Moisture Facial Cream Benefit

Hey allemaal!

Het begint weer winter te worden! Yeaah, ik hou heel erg van de winter. Openhaard aan warme chocolade melk en natuurlijk Kerstmis! Het enige minpunt van de winter vind ik de kou! Mijn huid houd er niet zo van. Dus is het voor mij heel belangrijk om hydraterende producten te gebruiken. Ik ben altijd op zoek naar nog betere en fijne producten maar dat is best wel lastig. Het merk Benefit heeft een cream op de mark. Die beloofd om je een hele flawless en hydraterende huid te geven. Ik besloot het te testen voor jullie!

IMG_8327

 

Dit is de tester. De echt variant ziet er zo uit:

Van deze site

 

Moisture cream wats dat?!

Moisture betekend “gezonde” of “gevoede” huid. Eigelijk betekend het Hydraterende volgensmij. Dit zou dus een vettte cream zijn die je huid voedt. En een gladde huid te geven. Iets waar iedereen natuurlijk van droomt. Ook heb ik altijd hele droge rode trekkerige lippen in de winkel! Daar komt binnenkort een artikel van online.

 

IMG_8341

 

Mmm ik was benieuwt!!

IMG_8350

 

Verpakking

Resultaat

Zeker een aanraden voor de winter. Wel een tegenvaller is de prijs. Maar hij doet wel waar voor z’n geld. Mijn huid werd er wel een beetje rood door en ook kreeg ik wat bultjes. Ik heb hem aan mijn moeder gegeven zij heeft hem verder getest en die vond hem heel fijn werken.

Ik hoop dat jullie de review leuk vonden! Tot de volgende keer!

 

Benefit Total Moisture Facial Cream is te koop bij de luxere parfumerie’s voor 42,-

Zoë Vorselman

Hoi! Ik ben Zoë, welkom op mijn blog!

One Comment

Comments are closed.