Hoe krijg je lange/sterke nagels?

Ik ben altijd het typische nagelbijtende persoon geweest. Ik had altijd zwakke nagels, die braken en ongelooflijk dun waren. Op We Heart It staarde ik altijd naar de mooiste nagels en creaties. Ik begon me erin te verdiepen en vond wat hele fijne trucs en producten! Vandaag deel ik met jullie mijn tips! Oeps sorry dat dit artikel nu pas komt..

Producten

IMG_9319

Dit zijn de producten die ik gebruik om mijn nagels te verzorgen. Ik gebruik géén nagellak meer.

Van links naar rechts: O.P.I  vijl – Kruidvat hardener strong – bokkenpootje etos – essence nail oil

 

O.P.I vijl

Werkt voor mij beter dan een standaard nagelvijl. Het is een glasvijl, dus tegen het geluid moet je kunnen. Vooral mooi om je nagels te vormen.

Kruidvat hardener strong

Een “nagel kuur” die je twee weken moet doen. Op dag een lak je ze, op dag twee lak je eroverheen en op dag drie haal je het eraf en breng je een nieuw laagje aan. Ik merk dat mijn nagels hier echt ontzettend sterk van worden, tot nu toe is er nog geen een nagel gescheurd/gebroken echt fijn!

Bokkenpootje

Totale musthave om je nagels te verzorgen, het randje aan de onderkant van je nagel moet je naar beneden duwen. Hierdoor lijken je nagels langer en is het mooier als je nagellak draagt.

 Essence nail oil

Enorm fijn product. Ik heb deze ooit een keer gekocht in een Kruidvat met een tweede schap, de olie is heel verzorgend maar trekt wel snel in. Ik gebruik deze samen met de “Kruidvat hardner strong” omdat je handen hier heel droog van worden.

 

Veder probeer ik gezonder te eten en voorzichtiger te doen met mijn nagels.

 

Ik hoop dat jullie er iets aan hebben gehad!

X

 

Zoë Vorselman

Hoi! Ik ben Zoë, welkom op mijn blog!