Trendy oranje how-to

TRENDY ORANJE HOW-TO

Oranje = een absolute trend kleur deze zomer. Maar.. oranje jurk oranje foundation (altijd een grote fout), oranje bronzer en oranje blush is wat mij betreft een echt nogo. Dus let get started met deze super look!

untitled

1. Make-up:

Ga voor een goed dekkende foundation die pukkeltjes en rode vlekje verstopt. Als je nog steeds iets ziet ga voor een conceler die iets lichter is dan jouw huidskleur. Dit zorgt voor een highlighting effect. Zorg voor een foundation die precies jouw huidskleur is en niet oranje, dit oogt heel onnatuurlijk. Als het gezicht goed egaal is is het tijd voor de ooglook: Breng een goede basis aan op je oogleden dit kan oogschaduw basis zijn of conceler. Breng hierna hele subtiele oogschaduw aan, geen eyeliner en donkere kleuren. Kies voor iets lichts de lippen moeten de eyecather zijn. Wat ik zelf leuk vind voor ooglook is bij mijn binnenste en buitenste ooghoeken witte oogschaduw aanbrengen (niet té wit) en in het midden wat oranje oogshaduw (niet neon :) ) Dit vervolgens HEEL goed blenden met een blending brush (een oogschaduw kwastje waarvan de haartje veruit elkaar staan en de kwast heel fluffy is). Afmaken met een laagje mascara onder en boven, en voila ooglook is done.

2. Tanden

Het is heel belangerijk dat je tanden wit zijn als je oranje lipstick wil dragen, goed poetsen dus. Deze link verwijst naar een Amerikaanse blogger die je 10 manieren laat zien om je tanden te bleken met dingen die je waarscheindelijk wel in huis hebt!  https://www.youtube.com/watch?v=dylFI-P-gGg

3. Outfit

Lastig om een goede outfit te bedenken bij de oranje lips, ik denk een goede jeans met witte top voor als het wat kouder is, en een strak jurkje (hou de kleuren fris: wit,oranje,koraal). Doe waar jij je lekker in voelt!!

4. Haar

Keep it simple, een strakke lage staart naar achter (zag je veel bij modeshows) of lekker beachy losse krullen.

5. De lippen

Ga voor een mooie oranje lipstick die goed dekt. Smeer je lippen eerst goed in met vaseline en laat dit goed intrekken, je wilt natuurlijk geen velletjes dus zorg voor super zachten lippen! Breng een laagje aan van je mooie oranje lipstick en hap in een servetje. Breng daarna nog een laagje aan en dan beloof ik je: je hebt de mooiste oranje lippen in heel Nederland!

6. Smille

Have fun en be yourself! Ik hoop dat jullie het leuk vonden! jullie kunnen de foto’s naar me sturen via instagram! @named_zoe

Byee

Zoë Vorselman

Hoi! Ik ben Zoë, welkom op mijn blog!