W7 Paintbox

Hey!

Ik heb een poosje geleden al een product van W7 getest: W7 mascara hierover was ik heel entousiast. Nou ben ik benieuwt wat ik van dit product vind die ik heb gekregen! Ik ga de W7 Paintbox voor jullie testen! Dit is een dupe op het 88 pallette. Alleen heeft dit pallette 77 kleuren.

IMG_8404

 

De verpakking lijkt een beetje vintage. Dat komt ook terug in de kleuren in het pallette.

IMG_8405

Dit is de achterkant van de buitenste box.

IMG_8408

Dit is de voorkant van het pallette. De ene helft (links) is met nude tinten. De andere helft (rechts) heeft meer felle kleuren. Groen blauw maar ook grijs en zwart. Voor iedereen wat wils in dit pallette. De meeste kleuren zijn mat. Maar in sommige zit een sparkeling.

IMG_8412

De kleuren zijn van everyday nude tot felle kleuren hier kun je hele vette looks mee maken! Ook zitten er twee spons apclicator’s bij.

IMG_8420

Even het pigment testen! Jeetje, dit had ik niet verwacht. Het pigment is super hoog en mooi. Alle kleuren vind ik enorm mooi en zijn fijn in gebruik! Ik gebruik dit palette niet iedere dag omdat het wat meer moeite kost en ik er in de ochtend geen tijd voor heb. Maar met de juiste kwasten en kleurcombinatie’s kun je er hele mooie looks van maken.

 

Ik ben heel enthousiast over dit pallette! Er zijn super veel mogelijkheden voor verschillende looks!

W7 paintbox is te koop bij verschillende webshops voor 13,99

Zoë Vorselman

Hoi! Ik ben Zoë, welkom op mijn blog!

3 Comments

  1. Oh wow, wat een ontzettend mooi palette! Echt ideaal dat één dergelijke doos vrijwel alle mogelijke tinten bevat, die je nodig hebt. Inderdaad ook een heel goed pigment. Een waanzinnig goede aankoop, zeker voor zo’n fijn prijsje.

Comments are closed.